No Picture

Temps d’exposicions

febrer 22, 2008 simonjoan 0
Tres exposicions, dues a Barcelona i una a València, mereixen una visita per conèixer amb detall la producció científica de dos dels millors d'investigadors botànics del país, per admirar obres mestres de la il·lustració botànica i per reflexionar sobre el medi ambient amb les notes de Bob Dylan…
No Picture

Tesis doctorals en xarxa: Xarxa TDX

febrer 22, 2008 simonjoan 0
Des de la pestanya d’enllaços/biblioteca del Portal BioC es pot accedir des d’ara a un tipus de publicació normalment poc disponible per la via ordinària: els documents en format pdf de les tesis doctorals llegides, consultables per any i per universitat, de les universitats que fan part de la xarxa TDX: Universitat de Barcelona, Autònoma de Barcelona, Politècnica de Catalunya, Pompeu Fabra, de Girona, de Lleida, Rovira i Virgili, Oberta de Catalunya, Ramon Llull, de Vic, Internacional de Catalunya, Abat Oliba, de les Illes Balears, de València, Jaume I, de Cantabria, de Murcia, de Oviedo, de Zaragoza i da Coruña.
No Picture

Més serveis al Portal BioC

febrer 16, 2008 simonjoan 0
S’han afegit nous serveis, recursos i enllaços al Portal BioC de l’àmbit de la Biologia de la Conservació de Plantes, referits a programes de recerca en BCP, societats científiques, vídeos, publicacions, llistes amb fitxes consultables d’espècies amenaçades, i anuncis de congressos, que es podran enllaçar des d’ara a les pestanyes respectives del Portal.
 
Consulteu la relació de recursos i enllaços afegits, que és la següent:
No Picture

Addenda del Libro Rojo

febrer 16, 2008 simonjoan 0

Segons que informa el Blog de la SEBCP, ha començat a distribuir-se a les llibreries l’Addenda 2006 del Libro Rojo y Atlas de Flora Vascular […]

No Picture

V Reunió d’ECOFLOR a València

febrer 11, 2008 simonjoan 0

Crònica de M. Bosch i M.C. Martinell

El passat 5 i 6 de febrer ha tingut lloc a València la V Reunió del grup de treball d’ecologia i evolució floral (ECOFLOR) , grup de treball que pertany a l’Asociación Española de Ecología Terrestre (AEET). L’esdeveniment s’ha desenvolupat al Jardí Botànic de València i els organitzadors han estat el Dr. Miguel Verdú (Centro de Investigaciones sobre Desertificación CSIC-UV-GV) i el Dr. Jaime Güemes (Jardí Botànic de València-UV).