No Picture

Videoteca BioC

abril 30, 2008 simonjoan 0
Des d'avui, trobareu a l'apartat de Recursos del Portal del BioC un nou apartat de Videoteca, que inclou enllaços directes a la visió de vídeos en format digital sobre Biologia de la Conservació de Plantes. De moment, hom pot consultar produccions de TV3 (El Medi Ambient), National Geographic i Alternative Channel i, properament s'hi aniran incorporant noves imatges.
No Picture

Nou recurs: BioC TV

abril 30, 2008 simonjoan 0
Des d'avui, trobareu a l'apartat de Recursos del Portal del BioC un nou apartat de Videoteca, que inclou enllaços directes a la visió de vídeos en format digital sobre Biologia de la Conservació de Plantes. De moment, hom pot consultar produccions de TV3 (El Medi Ambient), National Geographic, el Jardí Botànic de Barcelona i Alternative Channel i, properament s'hi aniran incorporant noves imatges.
No Picture

Interaccions Planta-Animal: Simposi a Mallorca

abril 24, 2008 simonjoan 0

Entre els dies 21 i 23 d’abril d’enguany ha tingut lloc a Palma de Mallorca el simposi The evolutionary Ecology of Plant-Animal interactions: From genes to populations, organitzat per l'Associació Espanyola d’Ecologia Terrestre , al qual ha assistit la nostra companya del BioC, M. Carmen Martinell. L’objectiu del simposi era la presentació i discussió dels principals avenços que en els darrers temps s’estan donant en el coneixement de les interaccions planta-animal i les seves causes i conseqüències evolutives, incidint tant en els models teòrics com en les aproximacions experimentals.

Crònica de M.C. Martinell

No Picture

Sant Jordi 2008

abril 23, 2008 simonjoan 0
La diada de Sant Jordi aplega tradicionalment el gust per la bellesa de la natura (la rosa) i el gust pels llibres, dues cares de la mateixa realitat cultural que permet tenir esperances fonamentades en el futur creixement d’una base socialment ampla de compromís amb la conservació de la Biodiversitat.

Seguint la tradició catalana, doncs, el Portal BioC no pot deixar de fer alguna recomanació sobre llibres i literatura que estiguin vinculats a la ciència de la conservació de plantes per a la diada d’enguany: Plantes de Muntanya, de Josep M. Panareda i Poesia als Parcs, als espais de la Diputació de Barcelona.

No Picture

E-Flaixos en BCP, 5

abril 18, 2008 simonjoan 0
Donem a conèixer de manera breu (“Flaixos”) diverses informacions i notícies relacionades amb la Biologia de la Conservació de Plantes, referides a l’actualitat en conservació, congressos, webs i publicacions que què ha tingut coneixement el Portal BioC. (veure E-Flaixos anteriors (1-4))