No Picture

II Jornades sobre el teix, a Olot

juny 30, 2008 simonjoan 0

Han tingut lloc a Olot (la Garrotxa) les II Jornades sobre el Teix a la Mediterrània Occidental del 26 al 28 de juny, organitzades per la Fundació d'Estudis Superiors d'Olot, sota la direcció d'Antònia Caritat i la coordinació de Marta Fontaniol.

 L’objectiu principal d’aquestes segones jornades dedicades al teix ha estat conèixer la situació actual de l’espècie i els hàbitats on es troba, en el context de la Mediterrània Occidental, per tal de poder adoptar les mesures necessàries de cara a la conservació d’aquesta espècie forestal protegida.
En aquesta segona edició s'hi han reunit  tècnics i investigadors, principalment de l’Estat Espanyol, però també d’altres països del Mediterrani Occidental, on hi ha presència del teix, per tal de posar especial interès en la difusiió dels darrers resultats d’investigació sobre el teix i les teixedes, des de diferents punts de vista i, per tant, ajudar a donar respostes als reptes actuals per a la seva conservació.
No Picture

Els membres del BioC, a les I JCCF

juny 13, 2008 simonjoan 0
La celebració de les I Jornades Catalanes de Conservació de Flora (Blanes, 2 i 3 de juny de 2008) ha comptat amb la participació extensa dels membres del BioC, a través de la presentació de 9 comunicacions orals i en pòster, que han donat a conèixer els principals resultats de la recerca que fa l’equip en el camp de la BCP. Hi van assistir J. Molero, A. Rovira, J. Simon, M. Bosch, J. López, MC. Martinell i C. Blanché.
 Logo de les I JCCF, disseny de Richard Martín
 
Veure més informació i documentació gràfica:
No Picture

Ecos de Blanes

juny 6, 2008 simonjoan 0
Ecos de Blanes
 
Cèsar Blanché 
 
Els proppassats 2 i 3 de juny han tingut lloc a Blanes les I Jornades Catalanes de Conservació de Flora (enllaç al web de les Jornades) , una fita esperada per molts, que ha permès posar sobre la taula la potencialitat d’una nova etapa en aquest àmbit al nostre país si tots els agents implicats (administració, investigadors, tècnics, grups i associacions conservacionistes, etc.) som capaços d’aportar les nostres iniciatives a una causa comuna.
Logotip de les I JCCF, disseny de Richard Martin