No Picture

Trobada de Genètica de la Conservació a Trondheim

maig 28, 2009 simonjoan 0

 Del 23 al 26 de maig ha tingut lloc a Trondheim (Noruega), la Conservation Genetics Conference: Integrating Population Genetics and Conservation Biology. La trobada, organitzada per la ESF (European Science Foundation) i el NINA (Norsk Institutt for naturforsking), ha estat la reunió final del Programa ConGen de Genètica de la Conservació auspiciat per la ESF i ha comptat amb els millors especialistes mundials, que han debatut sobre els darrers avenços en aquesta disciplina i han  plantejat els reptes de futur per als propers anys.

No Picture

E-Flaixos en BCP, 13

maig 22, 2009 simonjoan 0

Recull, en format breu, de diverses notícies i informacions en l'àmbit de la Biologia de la Conservació de Plantes, que hem conegut recentment des del Portal BioC. En aquest article es refereixen a noves informacions sobre creació del grup de flora de la Garrotxa, la setmana de la Biodiversitat d'Alcoi, legislació en conservació a l'Aragó, l'obertura del període d'inscripcions al IV Congrés de la SEBCP a Almeria (setembre 2009) i nous blogs sobre plantes. Podeu trobar informació sobre els E-Flaixos anteriors (1-12) fent clic aquí .

No Picture

Novetats bibliogràfiques Primavera 2009

maig 22, 2009 simonjoan 0

En aquesta notícia es donen a conèixer diverses novetats editorials aparegudes recentment i que han arribat al Portal BioC. Són:

  • J. RECASENS; J.A. CONESA (2009) – Malas hierbas en plántula. Guía de identificación.
  • Les Orquídies de la Garrotxa (Monografies de Patrimoni Natural, 2; març de 2009)
  • ROYO, F., L. DE TORRES, R. CURTO, S. CARDERO, J. BELTRAN, M. ARRUFAT & A. ARASA (2009) –  Plantes del Port, II. Mates i plantes herbàcies angiospermes dicotiledònies.
No Picture

E- Flaixos en BCP, 12

maig 20, 2009 simonjoan 0
En aquesta informació s'ofereixen notícies breus sobre noves publicacions (Butlletins de OPTIMA i de la SCB), activitat i col·leccions del Centre de Documentació de Biodiversitat de la UB i enquesta a usuaris de dades de biodiversitat, endegada pel GBIF. Podeu trobar informació sobre E-Flaixos anteriors (1-11) fent clic aquí .