No Picture

Fòrum HUMANS IN BIOSPHERE, el 4-XI

octubre 30, 2009 simonjoan 0

El  Fòrum Científic “HUMANS IN BIOSPHERE: can we do better to avoid global collapse?”, tindrà lloc el  proper 4 de novembre de 10h a 13:30h a l’Aula Magna de la Facultat de Biologia (UB) i s’inclou en el marc de les activitats del Premi Internacional d’Ecologia Ramon Margalef , 2009. Enguany el guardonat ha estat el Professor Paul R. Ehrlich (Bing Professor of Population Studies, President of  Center for Conservation Biology, Department of Biology Stanford University, USA).  Seguiu llegint per veure més detalls de l'acte i del guardonat.

No Picture

Prioritats de Recerca

octubre 21, 2009 simonjoan 0

Prioritats de recerca

Cèsar Blanché

Ha estat publicat recentment a Conservation Biology (2009) el dossier sobre prioritats de recerca en Biologia de la Conservació que duu per títol Priorities for Policy-Relevant Conservation Research: a View from SCB Regional Sections. Una lectura del seu contingut pot oferir-nos algunes orientacions sobre el futur desenvolupament de la ciència de la conservació a casa nostra.

 

No Picture

2010: Any Internacional de la Biodiversitat

octubre 14, 2009 simonjoan 0

2010 ha estat reconegut com a l’Any Internacional de la Biodiversitat pel Conveni sobre Diversitat Biològica de les Nacions Unides. Es tracta d’una oportunitat a escala mundial per reconèixer la importància de la biodiversitat per a tota la vida a la Terra (inclosa la nostra!), per reflectir tot el que hem aconseguit per la salvaguarda de la biodiversitat i per reclamar atenció per als urgents reptes de futur encara pendents, que són molts.

Amb aquest motiu s’espera la celebració de tota mena d’actes a tot el món, a totes les escales i a tots els àmbits, unificats pel lema de l’Any Internacional "La Biodiversitat és Vida. La Biodiversitat és la nostra Vida", i pel nou logotip de l’any, que va ser presentat ahir a la reunió de les parts (COP10) que va tenir lloc al Japó i que presentem des del Portal BioC: