Acaba el procés de debat de l’ECCF

Ahir, dia 3 de febrer, va tenir lloc a la Facultat de Farmàcia de la UB la sessió d’acabament de l’Estratègia Catalana de Conservació de Flora (ECCF). La darrera reunió de treball del Grup Promotor de l’ECCF va revisar les 99 esmenes presentades al darrer esborrany de text del document de l’Estratègia, que ja són la darrera etapa de participació, de manera que es considera el text com a aprovat en la versió de treball.

Des d’ara, una comissió redactora, formada pel Secretari de l’ECCF, Albert Palou, l’Assessora estratègica, Beatriu Tenas i el Coordinador de l’ECCF, Cèsar Blanché s’encarregarà d’incorporar totes les correccions i de preparar el text final que es donarà a conèixer oportunament, d’acord amb l’ICHN, que és l’entitat a la qual la Generalitat de Catalunya va encarregar l’estratègia.

L’ECCF agraeix la col·laboració de totes les persones que han contribuït amb les seves aportacions al debat i a la millora dels documents i textos. La versió definitiva de l’ECCF serà donada a conèixer en els properes setmanes a través del web de l’ECCF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *