Aliança dels tres jardins de la Costa Brava

Els Jardins de Santa Clotilde, el Jardí Botànic Tropical Pinya de Rosa i el Jardí Botànic Marimurtra -ubicats a la Costa Brava sud, arran de mar, i a menys de tres quilòmetres de distància un de l’altre- es promocionaran de manera conjunta per tal d’aconseguir més recursos pel seu manteniment i millora. Actualment, els tres jardins sumen més de 200.000 visitants l’any

L’acord entre els jardins va quedar signat el proppassat dia 11 de febrer per Xavier Crespo, alcalde de Lloret; Jordi Xena i Ballada, patró de la Fundació Carl Faust; i Albert Aynés i Aubía, en representació de la societat gestora del Jardí Pinya de Rosa, en un acte que ha tingut lloc als Jardins de Santa Clotilde de Lloret. En un futur, no es descarta la incorporació dels Jardins de Cap Roig, també ubicats a la Costa Brava.

Cal recordar que, a més del paper cabdal del Jardí Botànic de Blanes en la conservació ex situ de la flora mediterrània, el Jardí Pinya de Rosa, entre Blanes i lLoret, ha estat declarat Espai d’Interès Natural el 2006.

Més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *