E-Flaixos en BCP, 17

En format breu, el Portal BioC informa de diverses novetats en Biologia de la Conservació de Plantes (BCP) referides a congressos, publicacions, novetats a la xarxa, documents d’interès i cursos especialitzats.
Podeu consultar els E-Flaixos anteriors (1-16) fent clic aqui

CONGRESSOS

Planta Europa

S’ha obert el termini d’inscripcions a Planta Europa Conference 2011, organitzat per l’Acadèmia Polonesa de Ciències, que tindrà lloc a Cracòvia del 23 al 27 de maig de 2011. Es poden sol·licitar ajuts per assistir-hi.


PUBLICACIONS

Nou volum de Ciberespècies

Ha estat publicat recentment (desembre de 2010) el nou volum de Ciberespècies, el butlletí electrònic que edita del Servei de Protecció d’espècies del Govern Balear, que inclou diverses referències a projectes de conservació de flora (recuperació del teix, pla de recuperació de les saladines de Magalluf, etc.)


Botany/Botanique

El Canadian Journal of Botany, que es publica des de 1929, ha emprès una actualització estratègica de la publicació.  A partir d’ara, la revista s’anomenarà Botany.


NOVETATS A INTERNET

Actualització d’informació sobre conservació de flora al web de Medi Natural (Generalitat de Catalunya)

S’ha reestructurat l’apartat i s’hi ha incorporat recentment nova informació (incloent-hi el sistema d’informació geogràfica que inclou dades per a 120 espècies de flora).

Bloc de l’Observatori de la Recerca

L’observatori de la recerca de l’IEC (OR-IEC) ha obert un nou bloc amb l’objectiu de difondre i comentar la informació disponible al portal web MERIDIÀ (Mesurament de la Recerca, el Desenvolupament i la Innovació) i establir un canal de comunicació amb la comunitat científica dels territoris de llengua i cultura catalanes.


DOCUMENTS

ICHN, 2010 – Fongs,  líquens i briòfits que mereixen mesures de conservació a Catalunya

Reforçar la custòdia del territori per millorar la biodiversitat, 2010

El Departament de Medi Ambient i Habitatge i la Xarxa de Custòdia del Territori han elaborat un document que recull les conclusions i recomanacions de la Comissió per al Desenvolupament de la Custòdia del Territori a Catalunya per millorar la biodiversitat a Catalunya.En el document, la comissió presenta els resultats dels seus treballs des que es va crear, l’octubre del 2008, en 24 pàgines que en resumeixen l’activitat i proposa 37 recomanacions concretes per impulsar la custòdia del territori


CURSOS

Filogenias y Genealogías de DNA: Reconstrucción y Aplicaciones (9a edición)
5 al 15 de juliol de 2011

Organització: IRBio i la Universidad de Barcelona.
Directors: Julio Rozas i Marta Riutort
Facultat de Biologia. Universitat de Barcelona, Barcelona

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *