El Medi Ambient de TV3, suprimit

Segons que s’ha sabut aquests dies, Televisió de Catalunya ha decidit suprimir el programa de TV3 “El Medi Ambient” que s’ha anat emetent durant més de dues dècades i on l’equip del BioC ha participat en diverses ocasions, considerant que es tracta d’un programa on es permet l’enfocament de la informació amb la presència i criteris dels científics i sempre s’ha cercat el millor coneixement possible, a diferència d’altres programes de la cadena amb errors manifestos que, en canvi, no es veuen amenaçats, sinó potenciats!.

Les raons per a la clausura del programa han estat de caràcter econòmic, segons declaracions del seu director Xavier Duran al diari ARA. Amb el programa es perd la millor eina de comunicació per al gran públic que teníem en el camp de la conservació de flora. La mesura va en la direcció contrària a les conclusions de l’àmbit 4 de la recentment aprovada estratègia catalana de conservació de flora (ECCF).

Precisament avui, el programa emetrà un dels seus darrers reportagtes, dedicat a Zygophyllum album al Delta de l’Ebre, on es mostra l’hàbitat i les mesures de conservació i s’entrevista el botànic del parc natural, Antoni Curcó.

 

Més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *