Estada de Sergi Massó a Brussel·les

 El membre del BioC Sergi Massó ha iniciat aquest setembre una estada semestral a la Universitat de Brussel•les, per a l’estudi de biogeografia de manglars, en el marc dels intercanvis del Programa Erasmus de la seva llicenciatura en Biologia.

 

Foto: Laboratoire de Complexité et Dynamique des Systèmes Tropicaux de Bussel•les, on fa l’estada S. Massó (Foto S. Massó)

L’estada de S. Massó és al Laboratoire de Complexité et Dynamique des Systèmes Tropicaux de la Université Libre de Bruxelles i el professor responsable de l’estada és el Professor Farid Dahdouh-Guebas.

Durant aquests mesos treballarà en la implementació del banc de dades Aphia Mangrove Database, que identifica les espècies que viuen a cada manglar i en precisa les coordenades geogràfiques per dreçar el mapa de cada espècie i, després, fer els pertinents estudis biogeogràfics. El banc de dades és coordinat pel VLIZ (Vlaams Instituut voor de Zee, Institut Flamenc del Mar) des d’Oostende.

Sergi Massó, que ja ha col•laborat els darrers anys en temes de biologia de poblacions i en bases de dades d’informació genètica (CROMOCAT i GENOCAT) amb el BioC, romandrà a Bèlgica fins al febrer del 2010

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *