Homenatge a Font Quer a Tarragona

D’esquerra a dreta: Raül Font, nét de l’homenatjat, Joandomènec Ros, president de l’IEC i Cèsar Blanché, conferenciant i membre del BioC (Foto: Tarragona 21)


Dilluns dia 15 va tenir lloc a la seu del Col·legi de Farmacèutics de Tarragona la sessió de record dels 50 anys de l’obertura de l’oficina de farmàcia Font Quer a la ciutat. Es tracta de la darrera activitat professional de qui fou pare de l’escola catalana de Botànica actual i precursor en conservació de la Natura, Pius Font i Quer, de qui se celebra enguany el cinquantenari de la mort, amb motiu de la qual tenen lloc diversos actes commemoratius.

En el decurs de l’acte, inaugurat pel president de l”IEC, el nostre company C. Blanché va resumir les principals contribucions científiques de P. Font i Quer, destacant la seva activitat de construcció d’infrastructura científica de la qual encara gaudim en els nostres dies. La cloenda de l’acte va anar a càrrec del president del COFT, Joaquim Nolla, del Delegat del Govern Joaquim Nin i de l’alcalde de Tarragona J Fèlix Ballesteros.

 

Més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *