IX Seminari sobre Patrimoni Natural de la Garrotxa

El proper dissabte 21 de febrer de 2015 se celebrarà a Olot el IX Seminari sobre patrimoni natural de la comarca de la Garrotxa organitzat per la Delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d’Història Natural.

Aquest any se celebra el desè aniversari de la creació de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN i coincidint amb aquesta efemèride, al llarg de l’any s’han preparat diverses activitats per recordar la feina feta durant aquesta dècada. En el primer seminari organitzat l’any 2005, es van presentar quatre ponències, una de geologia, una de botànica, una de fauna invertebrada i una de fauna vertebrada, on es va fer una diagnosi de l’estat del coneixement en aquell moment. Aquest any 2015, els mateixos ponents de fa deu anys, ens posaran al dia de què s’ha fet i els buits que encara hi ha en el coneixement del patrimoni natural de la Garrotxa.

La jornada començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a quarts de 7 de la tarda. Aquest any canvia la ubicació del Seminari. Es desenvoluparà a la sala-teatre “Pere Serrat” de ELS CATÒLICS situada al carrer Clivillers, 7 d’Olot.

 

Més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *