Jordi López-Pujol, editor del volum extra de Collectanea Botanica

Collectanea Botanica és una revista publicada per l’Institut Botànic de Barcelona, en la qual han participat com a editors des de fa molts anys els investigadors del BioC. Ara mateix, acaba d’aparèixer el volum 34 (2015) que recull articles sobre evolució i conservació de la flora xinesa, en el qual ha tingut una participació molt especial el nostre company Jordi López-Pujol, director de la revista.

 

Jordi López ha fet diverses estades de llarga durada a la Xina, durant les quals ha establert relacions de cooperació científica amb investigadors d’aquell país, que han donat a la llum una quantitat important d’articles científics sobre evolució, filogeografia i conservació de la flora xinesa. Ara, com a editor principal de Collectanea Botanica, ha aconseguit aplegar un respectable recull d’articles de qualitat que presenten als lectors europeus l’estat de la recerca en la flora xinesa, establint ponts de cooperació internacional que ben aviat esperem que donin fruits (encara més) rellevants. D’altres membres del BioC pertanyen al Consell de Redacció o al Consell Assessor de la revista, o han actuat com a revisors d’articles d’aquest o d’altres volums, per la qual cosa es tracta d’una publicació molt vinculada al grup.

 

Recordem que volums anteriors monogràfics de Collectanea Botanica han estat coordinats i editats per membres del BioC, com ara els volums 19 ( Current Research on the tribe Delphiniae, 1990) i 21 (Current Research in the taxonomy of genus Euphorbia, 1992) van ser editats, respectivament per C. Blanché i A.M.Romo i per R. Oudejans i J. Molero.

 

Més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *