Medalla de la F de Farmàcia a J. Molero i A. Rovira

El Prof. J. Molero en el moment de rebre la medalla de la Facultat de Farmàcia, de mans del rector, Dídac Ramírez, del degà, Joan Esteva de Sagrera i del secretari, Carles Benedí (Foto: Premsa UB)

Avui, en el decurs de la festivitat patronal de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, els membres del BioC Julià Molero i Ana Rovira han rebut la Medalla de la Facultat de Farmàcia, en reconeixement a la seva tasca universitària en ocasió de la seva jubilació anticipada.


La condició de pre-jubilats, segons la normativa vigent, dispensa els professors de les activitats de gestió i de docència, però els permet continuar en tasques de recerca, per la qual cosa seguiran aquesta activitat col·laborant amb l’Equip de Biologia de la Conservació (BioC) sota la figura de professors emèrits, que la UB atorga als que s’acullen a aquesta modalitat.

 


La Prof. A. Rovira  en el moment de rebre la medalla de la Facultat de Farmàcia, durant l’acte acadèmic de la festivitat patronal de la Facultat de Farmàcia de la UB (Foto: Premsa UB)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *