Notícies sobre espais naturals des de la ICHN

Avui es distribueix electrònicament el volum 102 del butlletí Notícies de la Institució que dóna compte de les activitats de la ICHN. En aquest número destaquem el report sobre la reunió del Consell de Protecció de la Natura de Catalunya sobre l’estat dels espais naturals protegits i la relació de membres electes de la nova Junta de la ICHN, que presideix des d’ara Joan Pino.

L’editorial fa referència a les intervencions del Consell de Protecció de la Natura sobre l’anàlisi de les funcions i de les inversions als ENP, i des del web de la ICHN es pot accedir a l’informe d’onze pàgines sobre la qüestió (enllaç al pdf del document), així com a la intervenció d’A. Cortina, representant de la SCOT (“Polítiques d’ordenació del territori i espais naturals protegits. Oportunitats per aquests temps d’incertesa”).

El butlletí també dona compte de l’assemblea general de la ICHN, que va retre homenatge al Dr. Pere Montserrat i Recoder i el va nomenar Soci d’Honor durant la sessió en què va tenir lloc l’elecció de la nova Junta Directiva de l’entitat que ha quedat constituïda amb la composició següent:

Presidència: Joan Pino i Vilalta
Vicepresidència: Xavier Escuté i Gasulla
Secretaria: Moisès Guardiola i Bufí
Tresoreria: Roser Campeny i Valls
Vocalies: Òscar Alomar i Kurz
Eulàlia Comas i Lamarca
Pere Luque Pino
Oriol Oms i Llobet
Juli Pujade i Villar
Delfí Sanuy i Castells

 

 

Més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *