Sergi Massó, a Mèxic

Enrique Martínez Meyer, de la UNAM, impartint la primera xerrada del taller (Foto: S. Massó)

El nostre company Sergi Massó és a Tepoztlán (Mèxic), per prendre part al Taller I3B “Fundamentos, evaluación y futuro de los modelos de distribución de especies” que organitza la Infraestructura Iberoamericana de Información sobre Biodiversidad i que ha començat avui.

L’objectiu d’aquest taller teòrico-pràctic, dins l’òrbita GBIF, és oferir una visió general sobre les aplicacions dels models sobre distribució d’espècies, els seus limitants i nous desenvolupaments amb la finalitat d’enfortir la capacitat regional en l’ús de les tecnologies de la informació per reforçar la presa de decisions per a la gestió de la biodiversitat.


El taller és exclusivament per a membres de països iberoamericans i va dirigit a estudiants de post-grau i a joves investigadors en el camp de la biogeografia i la biologia de la conservació, professionals amb responsabilitats en l’àmbit de la planificació de la conservació de la biodiversitat i el territori i amb coneixements avançats en les tècniques de modelització.

En el marc d’aquest taller, S. Massó presentarà també el concepte d’ENE (Extremely Narrow Endemics), desenvolupat per membres del BioC i exposat l’any 2013 per López-Pujol et al. amb propostes per a la conservació de diversos ENEs treballats pel BioC.

Més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *