Dues noves incorporacions al BioC

A l'inici del nou curs acadèmic 2009-2010 s'han incorporat dos nous membres al BioC, Marc Enríquez i Sara López Vinyallonga, als quals donem la benvinguda.

 

Marc Enríquez es estudiant de Farmàcia i està preparant, durant el primer semestre, un Treball Dirigit sobre l'Atlas de diversitat cromosòmica dels Països Catalans, sota la direcció de Joan Simon i de Cèsar Blanché i també col·labora en la informatització de dades de diversitat genètica destinades als mòduls CROMOCAT i GENOCAT del Banc de Dades de Biodiversitat de Catalunya (BioCat).

 

Sara López, investigadora de l'Institut Botànic de Barcelona, ha estat contractada a càrrec del projecte CGL2007-60475/BOS , d'octubre de 2009 a l'abril del 2010, per dur a terme la continuació del treball en microsatèl·lits sobre Aquilegia paui i Silene sennenii que pretenen establir els nivells de diversitat genètica poblacionals. Durà a terme la seva recerca als laboratoris de l'Institut Botànic (CSIC), sota la supervisió de Jordi López-Pujol, en el marc dels acords amb l'equip de la Facultat de Farmàcia que s'organitzen al si del grup de recerca consolidat GReB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *