30 anys d’estudi de la flora de Paraguai dirigits per J. Molero

 

Dins dels actes d’invitació de professors estrangers que finança el Grup de Recerca de Biodiversitat i Biosistemàtica vegetals, en el qual s’integra l’equip de Biologia de la Conservació, ha tingut lloc una sessió monogràfica dedicada a l’estudi i conservació de la diversitat taxonòmica i genètica de la flora de Paraguai, per part dels membres del BioC durant trenta anys, sota la direcció del Prof. Julià Molero.

L’acte, presentat pel nostre company Cèsar Blanché, ha estat també un moment de felicitació pel pas del professor Molero a la categoria de professor emèrit de la UB i de donar-li la benvinguda al nou càrrec.

 

La sessió ha comptat amb tres ponències:

 

  • Julià Molero (UB): “La cooperación científica de la Universidad de Barcelona en el entorno de la Flora del Paraguay: 30 años de actividades. Expediciones botánicas y taxonomía”

 

El professor J. Molero durant la seva intervenció (Foto J. Simon)

 

  • Joan Simon (UB): “Los Proyectos CROMOPAR y SIIDIGE sobre diversidad genètica y taxonòmica, útiles para la conservación de la flora vascular del Paraguay”

El Dr. J. Simon durant la seva presentació (Foto A. Rovira)

 

  • M. Fátima Mereles (CONACYT-Paraguay, Universidad Nacional de Asunción (FACEN-UNA): “Conservación de la flora del Paraguay: precedentes, estado actual y alternativas para un futuro sustentable”

La Dra. M. F. Mereles, durant la seva intervenció (Foto J. Simon)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *