Cens hivernal de Seseli farrenyi


Sota l’impacte d’una tramuntana fortíssima, M.C. Martinell i A. Galian treballen en el cens demogràfic del Sèseli de Farreny, al Cap de Creus (Foto: S. Massó)

Diumenge passat, sota unes duríssimes condicions meteorològiques de vent i de fred, un equip del BioC format per M. Carmen Martinell, Sergi Massó i Almudena Galian van poder fer la darrera fase del seguiment anual de Seseli farrenyi, endemisme del Cap de Creus, en un projecte encarregat pel Parc Natural al nostre equip.
En paraules del nostre company Sergi Massó, “Feia molt de vent i un fred de bigotis, però hem pogut fer tota la feina”.

 

 

Individu de Seseli farrenyi en estat de roseta (febrer de 2014), amb restes foliars de la roseta de l’any anterior,  al Cap de Creus (Foto: S. Massó)

Un cop processades les dades obtingudes, de cens total, germinació (cotilèdons emergits) i supervivència dels individus d’anys anteriors, es redactarà l’informe final en les properes setmanes, que inclourà la projecció demogràfica de futur (AVP, Anàlisi de Viabilitat Poblacional)

Més informació

 

D’esquerra a dreta, A. Galian, M.C. Martinell i S. Massó, en un recés dels treballs de seguiment de S. farrenyi (Foto: S. Massó)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *