Es presenta CROMOCAT 2014

Avui s’han lliurat les dades corresponents al mòdul de dades genètiques (CromoCat) de flora del Banc de dades de Biodiversitat de Catalunya. L’equip del BioC autor del buidatge de 2014 ha estat format per Joan Simon i Cèsar Blanché, amb la col·laboració d’Àlex Campoy, graduat en Farmàcia i assistent d’investigació de la Fundació Bosch Gimpera i de Laia Castilla i de Marta Riba, estudiants de Farmàcia i becàries del Pla de formació de la Universitat de Barcelona, sota la direcció de Joan Simon.

El contingut de 2014 s’ha centrat en el mòdul CromoCat que cobreix ja pràcticament el 95% dels tàxons de la flora dels Països Catalans, tot i que només el 25% de les dades provenen de localitats catalanes. El total de registres del mòdul és ara de 56.328.  S’han identificat 231 tàxons dels quals encara no es disposa de cap registre o dada cromosòmica i que seran l’objectiu de futurs projectes de recerca.

CromoCat és un dels components del mòdul de flora vascular del Banc de Dades de Biodiversitat que dirigeix el Prof. Xavier Font

Més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *