Nou projecte: Orquídies d’Osona

Seguint la línia dels treballs que s’han fet a la Garrotxa i també els que s’estan duent a terme a comarques com el Ripollès i el Solsonès, la Delegació d’Osona de la ICHN- GNO, en la reunió del 28 de setembre passat, va decidir tirar endavant el projecte Atles d’Orquídies de la comarca d’Osona, que s’obre com a projecte de recerca participativa a tots els interessats.

Segons un comunicat de premsa de la ICHN, per aquest motiu s’ha convocat una reunió específica sobre el projecte pel proper divendres 26 d’octubre, a les 19 hores, a la sala habitual de reunions del GNO, a l’edifici de la Torre dels Frares de la UVic. L’objectiu de la reunió serà valorar quanta gent està interessada a participar en el projecte, parlar sobre la implicació que pot tenir cadascú i en funció d’això definir la metodologia i també el període que ens marquem de treball (3, 4 anys…).

Segons els organitzadors, “el projecte és obert a TOTHOM que hi estigui interessat, independentment dels seus coneixements i de la seva disponibilitat”.

Més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *