El Portal BioC, a Twitter

Des d’avui, el Portal de Biologia de la Conservació de Plantes (BioC) incorpora una nova funció, l’enllaç a la xarxa Twitter,  per tal de facilitar el seguiment de les notícies que s’hi publiquen i d’altres informacions d’interès. Simplement fent clic a l’adreça http://twitter.com/PortalBioC, sereu redireccionats a la pàgina Twitter del portal, des d’on podeu connectar directament el vostre ordinador, telèfon mòbil o altres dispositius des d’on vulgueu seguir-nos. D’aquesta manera estareu informats  al moment de les novetats publicades, podreu reenviar el missatge als vostres seguidors i totes les funcions que permet aquesta xarxa social. Seguiu llegint per veure les instruccions.

 

 

INSTRUCCIONS (prèviament, cal tenir un compte a Twitter; si no el teniu, el podeu crear gratuïtament a http://twitter.com)

1. Feu clic a http://twitter.com/PortalBioC

2. Feu clic a + seguir

Igualment, s’ha habilitat un mòdul a la part esquerra superior de cada notícia, des d’on podreu re-enviar directament la notícia a Twitter o a qualsevol altra de les 30 xarxes socials que hi consten.


 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *